
VINS DE SAVOIE
BIOLOGIQUES


Sous la Roche
Ljusgul, kristallin färg med vita inslag. Doften av blommig och citrusaktig smak föregår en gom präglad av mineralitet, med rundhet från Altesse. Perfekt som aperitif! Den passar bland annat bra till: insjöfisk, skaldjur (ostron, räkor, krabba) och savoyardiska specialiteter (fondue, tartiflette, raclette)

Sur le Versant
Vinets färg är intensiv, med en doft rik på kokta röda frukter och kryddor. I gommen har det en struktur präglad av svarta frukter och kryddor som rundas av med åldern. Perfekt till marinerat rött kött eller vilt, kött i sås eller en tallrik med savoyardostar.
Mondeuse Elixir
Vinets färg är intensiv. Doften är rik på röda frukter och kryddor. I gommen är strukturen fyllig med inslag av svarta frukter och kryddor. Perfekt till marinerat rött kött eller vilt, kött i sås eller en tallrik med savoyardost.

Roussette de Savoie Umami.
En ljus halmgul färg, med inslag av passionsfrukt, mango och torkad frukt, och en generös smak med aromer av smör och brioche. Mycket populär som aperitif, den kan avnjutas till en savoyardsk måltid som fondue eller raclette, eller till och med vit fisk.

Vingård
Vingårdsövervakning på Domaine Saint Romain är en daglig uppgift. Vi strävar efter att noggrant övervaka varje odlingslott och lyssna på dess rytmer för att förutse dess behov.
Domaine St Romain ståtar med 30 hektar certifierad ekologisk mark. Upptäck våra Jongieux-årgångar: Marestel, Mondeuse och till och med den ikoniska Jacquère.

_edited.png)